Publicaties

Autodealer

In juni 2017 is, in opdracht van auto dealer Autoadvance, een photoshoot uitgevoerd van twee modellen Land Rovers. Fotograaf Hans van Pressvisuals.com heeft een aantal foto's geschoten rondom de havenkom in Heusden waar wij toevallig lagen met onze vlet. Op de tweede foto hebben de dames meer belangstelling voor de vlet dan voor de Convertable.

Website AutoAdvance

 

Foto AutoAdvance

Fotograaf Hans de Mol

Kanaal 77

In een reisverslag van Doris Neve en Werner Herremans, de bemanning van de Aphrodite, zijn wij als vrienden vermeld in het ledenblad Kanaal 77. (Jaargang 11, juni-augustus-september 2016 Nr 42). Kanaal 77 is het driemaandelijks ledenblad van de Vlaamse Pleziervaart Federatie.

Artikel Kanaal 77

Motorboot 2016

Vermelding in de Motorboot Magazine bij artikel 'De zomer in beeld' (juli 2016).

Artikel Motorboot

Vis totaal

Twee foto's geplaatst van een vaartocht op de Maas in artikel Witvis Totaal van september 2019.

Schoonwater campagne

In mei 2017 is, in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, een photoshoot uitgevoerd voor de campagne schoonwater. Fotograaf Joram Blomkwist en ontwerpbureau Today hebben een aantal foto's geschoten om het plezier op schoonwater te visualiseren. Een moeder met haar drie jarige dochter waren als figuranten aan boord.
Het resultaat

 

De campagne schoonwater

Website schoonwater

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Artikel in personeelsblad de Waterwerker van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, (december 2021). In het kerstnummer rubriek zet HHNK een oud-collega in het zonnetje, die tijdens coronatijd met pensioen is gegaan. Dat betekent: geen afscheidsfeestje, gezellig etentje of laatste rondje langs de collega’s. Wat doet dat met iemand? Is het beruchte zwarte gat na het pensioen hierdoor nog dieper? Fotograaf Ed Lonnee en interview is afgenomen door Stephanie Nijdam in de loods van de ARZV.

Fotograaf Ed Lonnee

 

Het resultaat

Waterwerker

Motorboot 2022

Interview in de Motorboot Magazine bij artikel 'Interview Man/Vrouw' (juni 2022) door Marjolein Scherrenberg.

Artikel Motorboot

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Schoonwater campagne op Facebook van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (augustus 2022).

Facebook campagne

Instagram post van Motorboot magazine

Kanaal 77

In een reisverslag van Doris Neve en Werner Herremans, de bemanning van de Aphrodite, zijn wij vermeld in het ledenblad Kanaal 77. (Jaargang 18, april-mei-juni 2023 Nr 69). Kanaal 77 is het driemaandelijks ledenblad van de Vlaamse Pleziervaart Federatie.

Citaat: "9 Juni ... waar we onze Noord-Hollandse vrienden Joke & Richard treffen. Hun boot is een mooie Damenvlet (9 meter), de Amisia. Richard is de zoon van beroepsvaarders en ademt boot. Op Facebook te vinden onder de naam Schipper Amisia. Richard post vele nuttige weetjes ivm het varen. ..... "
Citaat: "13 Juni ... tot Joke een grote ronde fender voorbij ziet drijven en ja, het was die van ons! Richard en Werner gaan snel over tot de aktie en halen die terug met het bijbootje. ..."

Kanaal 77

2e deel reisverslag van Doris Neve en Werner Herremans, de bemanning van de Aphrodite, zijn wij vermeld in het ledenblad Kanaal 77. (Jaargang 18, juli-augustus-september 2023 Nr 70). Kanaal 77 is het driemaandelijks ledenblad van de Vlaamse Pleziervaart Federatie.


Citaat: "22 Juni Het is Richard zijn verjaardag en dat vieren we samen met het Noorse koppel waar we intussen een vriendschappelijke band mee hebben, met een ontbijt op de ponton! Ingvild en Johnny profiteren mee met de ervaring van Richard en Werner. wat zijn ze ver van huis he?! Een once in a live-time experience zeggen ze."
Citaat: "24 Juni We reizen al een tijdje bewust met 3 boten, kwestie van een volle sluis te hebben. Dat was nodig door de droge periode stond het waterpeil zeer laag! Met de Amisia en met de Besta, wat in het Noors grootmoeder betekent. Richard zei achteraf dat hij dit met vreemden niet zou hebben aangedurfd. Zij liggen vooraan wat door de kracht van het water niet altijd makkelijk is. Wij in de midden met slechts een 20 cm speling en de Noren achteraan, wat gezien hun gebrek aan ervaring (in sluizen) comfortabeler was. Soms hield Richard zich vast aan onze Aphrodite, om maar te zeggen hoe krap we lagen."