Publicaties

Instagram 2022

Autodealer

In juni 2017 is, in opdracht van auto dealer Autoadvance, een photoshoot uitgevoerd van twee modellen Land Rovers. Fotograaf Hans van Pressvisuals.com heeft een aantal foto's geschoten rondom de havenkom in Heusden waar wij toevallig lagen met onze vlet. Op de tweede foto hebben de dames meer belangstelling voor de vlet dan voor de Convertable.

Website AutoAdvance

 

Foto AutoAdvance

Fotograaf Hans de Mol

Kanaal 77

In een reisverslag van Doris Neve en Werner Herremans, de bemanning van de Aphrodite, zijn wij als vrienden vermeld in het ledenblad Kanaal 77. (Jaargang 11, juni-augustus-september 2016 Nr 42). Kanaal 77 is het driemaandelijks ledenblad van de Vlaamse Pleziervaart Federatie.

Artikel Kanaal 77

Motorboot 2016

Vermelding in de Motorboot Magazine bij artikel 'De zomer in beeld' (juli 2016).

Artikel Motorboot

Vis totaal

Twee foto's geplaatst van een vaartocht op de Maas in artikel Witvis Totaal van september 2019.

Schoonwater campagne

In mei 2017 is, in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, een photoshoot uitgevoerd voor de campagne schoonwater. Fotograaf Joram Blomkwist en ontwerpbureau Today hebben een aantal foto's geschoten om het plezier op schoonwater te visualiseren. Een moeder met haar drie jarige dochter waren als figuranten aan boord.
Het resultaat

 

De campagne schoonwater

Website schoonwater

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Artikel in personeelsblad de Waterwerker van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, (december 2021). In het kerstnummer rubriek zet HHNK een oud-collega in het zonnetje, die tijdens coronatijd met pensioen is gegaan. Dat betekent: geen afscheidsfeestje, gezellig etentje of laatste rondje langs de collega’s. Wat doet dat met iemand? Is het beruchte zwarte gat na het pensioen hierdoor nog dieper? Fotograaf Ed Lonnee en interview is afgenomen door Stephanie Nijdam in de loods van de ARZV.

Fotograaf Ed Lonnee

 

Het resultaat

Waterwerker

Motorboot 2022

Interview in de Motorboot Magazine bij artikel 'Interview Man/Vrouw' (juni 2022) door Marjolein Scherrenberg.

Artikel Motorboot

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Schoonwater campagne op Facebook van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (augustus 2022).

Facebook campagne

Instgram post van Motorboot magazine